Българите се обединиха и смъкнахме филма клевета за Родината ни на "Ал Джазира"

7
Стотици хиляди родолюбци  заляха youtube със съобщения, че това видео е обидно за Родината ни и насажда омраза и разделение
Стотици хиляди родолюбци заляха youtube със съобщения, че това видео е обидно за Родината ни и насажда омраза и разделение

Днес българи от цял свят показаха, че заедно и единни можем да се борим с неправдата и лъжата, с която от векове нашите врагове заливат Родината ни.

Преди малко гнусният филм на телевизия "Ал Джазира" беше смъкнат от официалния й канал в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=m2byQmEWGE8, пише Petel.bg

Стотици хиляди родолюбци  заляха youtube със съобщения, че това видео е обидно за Родината ни и насажда омраза и разделение.

„Оръжията прогърмяха във Видин, джамията беше унищожена по време на сутрешната молитва, църквата беше построена по време на следобедната молитва. Неверниците се заселиха в църквата. Всяка сутрин невинни младенци бяха завеждани в църквата и ги караха да почитат Бога. О, султане мой, спаси ни от непознатия. Знай това, няма друга религия освен исляма."

С тази песен започва документалният филм на Йелда Янат Багджи "България, моята земя", излъчен по телевизия "Ал Джазира" на 16 декември.

Стотици гневни коментари заклеймиха противната пропаганда, която изкарва България, като държава, създадена от Османската империя.

Припомняме, че управляващите до момента не са реагирали по абсолютно никакъв начин срещу филма.

Нещо повече той бе излъчен по "Ал Джазира" в деня, в който Бойко Борисов се целуваше с турския си авер Давотуглу. 

Доказахме, че дори да няма държава, България и българите ще ги има! 

Никога да не забравяме: "Съединението прави силата"!

България над всичко! 

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари