Българин създаде приложение за "нетрадиционни" предпочитания в секса

0
Апликацията стартира през 2014 година и веднага намира хиляди разкрепостени последователи
Апликацията стартира през 2014 година и веднага намира хиляди разкрепостени последователи

24-годишният Димо Трифонов от Лясновец създаде мобилно приложение, което е насочено към двойки, които си търсят трети партньор или имат по-нетрадиционни предпочитания, съобщава в. „Борба“.

Апликацията стартира през 2014 година и веднага намира хиляди разкрепостени последователи. С всеки изминал месец броят на потребителите й нараства, а нашенецът става обект на интерес на световни медии и инвеститори, които пък желаят да закупят разработката му. Още през първата седмица, в която излиза продуктът, бива оценен на четвърт милион евро, а създателят му прогнозира, че до 5 години цената ще надхвърли 100 млн. евро.

Димо Трифонов казва, че като малък всъщност не е бил добър ученик. На 16 години обаче решава да се занимава с графичен дизайн. Така лека-полека усвоил материята и стартирал своята креативна дейност. Тази работа му се усладила, тъй като започнал да си докарва добри пари и в крайна сметка решил да продължи в същата насока.

Работил е с големи компании като Nokia и Microsoft, а след като завършил средното си образование, получава оферта за работа в Лондон. Така преди 4 години той заминава за Англия, където започва да се занимава с реклами. Някои от тях за един от най-големите британски канали – Channel 4.

Идеята за нетрадиционното приложение му хрумнала случайно. Димо обаче подходил сериозно и изпипал всичко по апликацията до последния детайл.

Дава й името „3nder”, а обяснението гласи, че е насочена към двойки, които търсят идеалния трети партньор, и за самотници, които жадуват за ласки, но искат да запазят анонимността си. В приложението могат да се подвизават и хомосексуалисти, като валидно за всички хора е, че не е необходимо потребителите да се регистрират.

Платформата е изцяло отворена, което дава възможност за достъп и на тези, които искат да проверят какво представлява просто от любопитство.

Източник: Borbabg.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари