Българин опита да изнесе близо 2000 "маркови" парфюма през Дунав мост 2

0
Мъжът обявил, че превозва медицинско оборудване за Полша
Мъжът обявил, че превозва медицинско оборудване за Полша Снимка: ТД Митница Русе

Мъжът обявил, че превозва медицинско оборудване за Полша

Митнически служители от ТД Митница Русе задържаха 1803 „маркови“ парфюма при проверка на товарен автомобил в района на Дунав мост 2.

На 20.03.2023 г. превозното средство с българска регистрация пристига на ГКПП Дунав мост 2 - Видин - Калафат на изходящо трасе от България. Водачът, български гражданин, е обявил, че превозва медицинско оборудване за Полша. Служители от отдел „Борба с наркотрафика“ селектират товарния автомобил за митническа проверка. В хода на контролните действия митническите служители откриват сред превозваните стоки палет, на който са натоварени голямо количество парфюми с обозначения на световноизвестни търговски марки.

Установените общо 1803 „маркови“ парфюма са задържани в изпълнение на Регламент (ЕС) №608/2013 относно защитата на правата върху интелектуалната собственост. За случая предстои уведомяване на притежателите на съответните търговски марки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари