Българин е в Топ 10 на най-голямата Олимпиада за млади готвачи в света

1
Стелиан Ганчев се състезава с хора от цял свят
Стелиан Ганчев се състезава с хора от цял свят Видео: NOVA

Стелиан Ганчев се състезава с хора от цял свят

Кулинарен талант изведе България в Топ 10 на най-голямата Олимпиада за млади готвачи в света. Стелиан Ганчев участва за първи път на такъв форум. Състезанието се е провело в Индия, информира NOVA.

Това ми беше първото състезание и като за първо състезание беше доста грандиозно. Аз даже докато се подготвях не успях да усетя къде реално отивам и с колко много хора ще се запозная”, разказа Стелиан Ганчев.

На форума са присъствали готвачи от над 60 държави.

Имаше хора от цял свят и това беше изключително интересно. Това състезание беше разделено на два кръга. В първия кръг трябваше да направим едно вегетарианско основно ястие и десерт”, разказа още Стелиан Ганчев.

Той и колегите му са трябвали да покажат и прецизно рязане.

След този първи кръг трябваше да летим до друг град в Индия, където имаше церемония, на която обявиха Топ 10 на младите готвачи, които се класират за финала”, обясни младият готвач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари