Бакшиш скочи с крясъци на окървавена жена, прищипа й пръстите на път за болницата

0
Бургазлийка разказва за скандалното поведение на таксиметров шофьор
Бургазлийка разказва за скандалното поведение на таксиметров шофьор Снимка: Burgasinfo

Шофьор-грубиян днес изпусна нервите си и скочи с крясъци и бурни жестове срещу окървавена възрастна жена, която откарал по поръчка до МБАЛ-Бургас.

За инцидента разказа бургазлийка, която съпровождала старицата до здравното заведение.

Днес сутринта моя роднина претърпя инцидент и беше с пукната глава. Кръвта буквално бликаше, бяхме ужасно притеснени. Повикахме такси, за да я откараме до болницата. Аз пътувах с нея, няколко пъти казах на шофьора да бъде внимателен, защото жената е възрастна, а травмата е на главата. Той караше изключително нервно, постоянно друсаше, сякаш бързаше да се отърве от нас, за да не му изцапаме автомобила с кръв. Когато пристигнахме пред болницата, го помолих за помощ, за да отведем жената до Спешния център. Вместо да ни помогне, той избухна, отказа ни рязко“, разказа свидетелката на неадекватното поведение на шофьора, цитирана от Burgasinfo.

Вместо да изрази съчувствие към клиентите си, таксиджията станал агресивен, което от своя страна предизвикало недоволството у бургазлийката, която придружавала кървящата възрастна жена. „Това обаче го изкара извън релси, започна да крещи, че ще ми направи животът нещастен. Излезе от колата, беше 100-килограмов мъж, а аз съм едва 40 кг., и тръгна застрашително към мен. Блъсна вратата, от която ранената жена тъкмо слизаше. Пръстите й останаха между вратата и колата, затиснати. Буквално пищеше от болка“, възмутено каза бургазлийката.

Инцидентът е автомобил на „Кепитъл такси“, потърпевшите са успели да снимат номера на автомобила и искат водачът да бъде санкциониран, за да се поучи как да се държи възпитано с клиенти.

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари