Байдън: Ако Русия анексира украински територии, реакцията ни ще бъде бърза

5
Според американския президент, референдумите, организирани от Русия, са пародия
Според американския президент, референдумите, организирани от Русия, са пародия Снимка: БГНЕС

Според американския президент, референдумите, организирани от Русия, са пародия

Съединените щатище работят със съюзниците си и партньорите си, за да въведат допълнителни санкции срещу Русия, които ще бъдат бързи и сурови”, ако Москва анексира украински територии. Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Референдумите, организирани от Русия, са пародия, лъжовен претекст, с който да бъде направен опит за насилственото анексиране на части от Украйна, изтъкна Байдън.

Съединените щати вече въведоха няколко пакета с икономически и финансови санкции срещу Русия във връзка с конфликта в Украйна, отбелязва Франс прес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    11
    112
    Когато умира ,змията хапе най много ! Петоколонниците умират от злоба и плюят всичко ,което е европейско ! Ненавист и омраза към средата в която живеят в момента ! Ама не им се ходи в Русия ,за да опитат от ''демокрацията'' на Путин ! Всички ще чакаме момента ,в който един от тях ще замине доброволец ,да спасява Русия от нашествието на Европа !
  • 1
    10
    до смешника робин худ - под...
    Човече, не си показвай неграмотността, избори в САЩ ще има през 2024 година, а до 20 януари 2025 година Байдън е президент, ако нещо стане с него, мандадът се продължава от вицепрезидента. Така, че няма шанс за никакви избори в скоро време. Съвсем различно стои въпросът в Блатная, там не се зная кога ще има избори, може наистина да са съвсем скоро
  • 0
    9
    русенец
    Лапам руски пишки, чакам повиквателна за фронта....
  • 4
    8
    робин худ
    Наближават избори на дъртия цървул времето му е преброено ,ако не стане нещо до края на октомври бай цървул си заминава и идва Тръмп втори път хората няма да допуснат да се фалшифицират изборите ,а съютане ли трите свободнио щата с Тексас начело ще се отцепят от хамерика тик так боклуци военолюбиви времето ви свършва мършии
  • 3
    7
    JAk
    Само да напомня, че актьорът дЗеленски говори на руски език, джо бидоне. :} Така, че джо бидоне, семейното ви източване на природните ресурси оттам е агресия и самооблагодетелстване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари