Бахар обжалва присъдата си от 25 години затвор

0
Русенецът уби съпругата си хладнокръвно на 31 май миналата година
Русенецът уби съпругата си хладнокръвно на 31 май миналата година Снимка: Кис 13

Русенецът Бахар С., който миналата година уби по брутален начин жена си, обжалва присъдата си от 25 години затвор пред Великотърновския апелативен съд.

Припомняме, че с присъда от февруари тази година Окръжният съд в Русе го призна за виновен за това, че по пътя Русе - София, умишлено убил Джейлян С. На 31 май, докато пътуват с колата си, край село Пиргово Бахар напада с нож жена си, която тръгва да бяга край пътя, но е настигната от него и убита с множество прободни рани.

За това си деяние Бахар получи доживотен затвор, но присъдата му беше намалена на 25 години заради разглеждането на делото по реда на съкратено съдебно следствие. С избирането на тази процедура подсъдимият призна изцяло фактите, изложени в обвинителния акт. Той беше осъден и да плати на родителите на убитата и на малолетния си син по 150 000 лева обезщетение за това, че са загубили Джейлян.

Делото в съда във Велико Търново е образувано по въззивна жалба от служебния защитник на Бахар, който атакува присъдата. Първото заседание по делото е насрочено за утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари