Бъдни вечер за 50 лева в интернет

1
Трапезата за Бъдни вечер е на един клик разстояние
Трапезата за Бъдни вечер е на един клик разстояние

Ден преди Коледа треската за пазаруване, приготвяне на празничната трапеза и избора на подаръци са обхванали цялата страна.

Прагматични търговци пък измислиха нови начини да спечелят и улеснят клиентите си.

Трапезата за Бъдни вечер е на един клик разстояние. Фирмите за кетъринг и ресторантите по жълтите павета и в по-големите градове на страната приеха ударни поръчки в навечерието на коледните празници, съобщава "Стандарт".

Четиричленно семейство може да посрещне Бъдни вечер срещу 50 лв. Толкова струва зареждането на празничната маса с постни ястия при онлайн поръчка в един от най-големите сайтове за доставка на храна. Менюто включва зелеви сармички с гъби и ориз, питка с късметче, пълнени чушки с ориз, пълнени чушки с боб, баница с тиква и бутилка червено вино. Освен вкуснотиите домакините получават и бонус - обикновено глинен гювеч или комплект чаши за шампанско. Доставката на поръчката ви става часове преди Бъдни вечер, уточняват служителите от кетъринг услугите.

Може да намерите оферти и за част от задължителните ястия. И днес имате време да поръчате питка с късмети, която да ви бъде доставена до 16 часа. Цената е 10 лв. Тиквеникът струва 19 лв. тавичката, а за 15 лв. получавате цяла печена тиква. За баклава ще броите между 15 и 18 лв. А баницата с късмети е около 14-17 лв. Ще ви донесат у дома и туршия, като цената е около 10 лв. за килограм.

Ако сте решили домашно парти за Нова година, то също може да си спестите престоя в кухнята. Поръчките за печена пуйка с кисело зеле и ориз или цяло прасенце с глазура и плънка от кисело зеле се приемат от сега. Цялата пуйка излиза между 60 и 70 лв. А 10 кг печено прасенце около 350 лв., но цената варира от 250 до 360 лв. според плънката, приготовлението и естествено килограмите на месцето. Рибните плата също са на изгодни цени - цял сет пъстърва, сьомга филе, скариди е за 25-30 лв.

Порцията сьомга със зеленчуци на пара излиза от 13 до 15 лв. Имате опции и за спаначени кюфтенца, на цена 70 стотинки за бройка. 1 килограм постни лозови сарми са десетачка, а същото количество шпикован свински врат е на цена 20 лв. Скара от кюфтета, кебапчета, свински гърди, пилешка пържола от бут и печени зеленчуци също е 20 лв. До входната врата ще ви донесат и празнична торта като цената за 8 души е от 12 до 16 лв. според вида на сладкиша.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари