Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Бабо, може ли да ти викам мамо? Нека и аз имам майка като другите!

1
Искам да Ви разкажа една приказка може би с щастлив край
Искам да Ви разкажа една приказка може би с щастлив край

Искам да Ви разкажа една приказка може би с щастлив край.

Казвам се Вероника, на 26 години съм, за моите години видях много и преживях много. Преживях доста тежки удари от съдбата. Израснала съм без майка, развели са се баща ми. С течение на обстоятелствата баба и дядо са ме отгледали, изучили и възпитали.

Когато пораснах, баба и дядо ми разказаха историята за моята майка.В живота ми нямаше "мама". Най-много ми е тежало на празници,на осми март дни в който трябва да имаш родители.

Преди 6 години загубих баща си, почина от рак на белите дробове. Но преди това загубих дядо си. Моя най-добър приятел моя учител. Той ме възпита.Тази година загубих и вуйчо си. Тежки удари понесох от съдбата. Падах ставах и продължавах. Сега имам мое семейство, имам прекрасно момченце на 5 годинки, имам и мъж който ме обича и уважава.

Сега ми остана баба, тя ми е и майка и баща. Преди като бях по-малка все я питах: "БАБО МОЖЕ ЛИ ДА ТИ ВИКАМ МАМО, НЕКА И АЗ ИМАМ МАЙКА КАТО ДРУГИТЕ". Тези думи не се забравят.

В продължение на 2 години вече се опитвам, чрез приятели, роднини и познати да помагам на бедни семейства и деца. Събирам дрехи, продукти, за готвене, тетрадки, обувки. Неща, който могат да влязат в употреба  без значение техните размери и номера на обувките. Преди Коледа ги раздавам като подаръци. Безценно е да видиш усмивката на едно дете и майка, която през сълзи ти казва БЛАГОДАРЯ. Аз съм безработна, доскоро работех в кметството в селото. Имам средно образование и съм българка.. Баба ми е пенсионер, мъжът ми работи резач в гората.

Тази година идеята ми е, да зарадвам деца, които нямат възможността техните семейства да им купят подаръци. Знам какво е да живееш в нищета без надежда, но това не ме спира да помагам на хората. Обръщам се към вас .Чрез вас искам да призова повече хора да ми помогнат в моята кауза, която е под наслов "ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ".

Надявам се да ми помогнете в моята кауза и моята история да достигне до повече хора. Надявам се да ми отговорите. Мили хора, БЪЛГАРИ обръщам се към вас, който иска нека помогне. Предполагам, че хората ще кажат, че е измама, но ще сгрешат. Не лъжа и нямам намерение да го правя. Просто искам да помагам, както и на мен са ми помагали много хора до сега.

Сега доброто на хората трябва да се върне на други хора.

Казвам се Вероника Емилиянова Радкова. Живея в село Старо село, улица "Вела Пеева" 2, Община Тутракан, Област Силистра.

Телефон за контакти: 0893 835 685

С уважение Рони!

(Автор: - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари