Бабикян: На хората ще им омръзне да ходят непрекъснато на избори и да виждат един и същ резултат

0
По думите му мутрите са се стреснали от сигналите в комисията по ревизията
По думите му мутрите са се стреснали от сигналите в комисията по ревизията Снимка: БГНЕС

Със служебния кабинет президентът задава модел, който трябва да бъде осъзнат и видян

Това е формула за стабилност и изход от кризата“. Това коментира пред БНР Арман Бабикян от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“. И допълни:

Кои ще се уплашат отново и ще се държат девствено встрани, само и само да не бъдат обвинени с еди-кого си в коалиция, това е въпрос на политическа смелост. Но в един момент на хората ще им омръзне непрекъснато да ходят на избори и да виждат един и същи резултат“.

На въпрос - дали обединението ще промени името си за предсрочните избори на 11 юли, Бабикян отговори:

„Важно е мутрите да не са във властта, затова са в името на коалицията. Дали нечие нежно ухо ще понесе благозвучието в наименованието на една коалиция, или неговото волско търпение ще изтърпи мутрите във властта - това е право на избор на всеки“.

По думите му мутрите са се стреснали от сигналите в комисията по ревизията и от данните за кредитите, раздадени от Българската банка за развитие:

Те имат навика да се ориентират бързо - или да си купят нов вид спокойствие с нов вид власт, но ако видят, че не успяват, тогава ще настъпи истинското объркване“.

Нашата цел по отношение на прокуратурата е същата като от миналото лято. Нашият поглед не е просто върху персоната Гешев. За нас центърът на проблема е реформата в прокуратурата и премахването на системата „Вишински“, така че прокуратурата да заеме достатъчно хоризонтално и достойно мястото си, далече от другите власти, и да няма Крал Слънце... Прокуратурата не може да функционира симетрично на това кой е в изпълнителната власт, това е базов дефект“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари