Азис: Аз не се казвам Васил!

2
Певецът не желае да го поздравяват за Васильовден
Певецът не желае да го поздравяват за Васильовден Снимка: Фейсбук

Певецът не желае да го поздравяват за Васильовден

Фолк изпълнителят Азис заяви, че не се казва Васил и няма нужда да го поздравяват за Васильовден.

Певецът е категоричен, че името му е Азис.

"Аз не се казвам Васил!

До всички с пожеланията и милите думи. Да ви приличам на човек, който носи това име? Аз избрах своето име преди 20 години, сам! Онова, другото ми е сложено от други хора, родителите ми. С една единствена цел, да бъдат приети в семейството на дядо ми и баба ми. Не са харесвали баща ми за зет и на него му хрумнала тази безумна идея да ме кръстят на дядо ми.

Разбирате ме вече какво имам предвид. По цял свят на всички летища хората ми говорят на арабски и никога на славянски език, което какво ви говори на вас?! Умните ще разберат.

Успешна нова година на всички!

Казвам се Азис!", написа костинбродският славей във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    11
    Фффффф
    Този мръсник,докога ще бъде в пресата и на екрана?Чудим се защо подрастващите се чалгазираха!Толерират ето такива уроди!
  • 14
    10
    nekazvam
    Че този прекалява - прекалява , ама и вие явно няма какво да пишете и ни занимавате с тоя няколко дена .Какво ни интересува тоя дали е Васил или Азис , бил кръстен на дядо си , на баба си , че кой не е има ли значение .Айде престанете с тия тъпи публикации. Честита нова 2023г. На всички бъдете здрави !
  • 12
    9
    Моа ли да питам
    Здравей,скапан,долен мангал.Приключихме 2022-ра с твойте измислени здравословни проблеми.Започваме 2023-та с пожелания за здраве,щастие и успех.И в първия ден се появаваш пак ти,гадино мръсна.Направи услуга на света:предозирай,гръмни се в слепоочието/дано го уцелиш/,скочи от високо надолу с главата.Ако имаш нужда от помощ,кажи си.Хора сме,ще помагаме.
  • 20
    8
    Васил
    Много хубаво! Браво и без това само петниш името ни!
  • 19
    7
    Васил Левски
    Ти си един нещастник без корен и родина!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари