Аз съм помощник - готвач в ресторант, какви наркотици?

0
Божо - Кравата не знае защо е била престрелката в Слънчев Бряг
Божо - Кравата не знае защо е била престрелката в Слънчев Бряг

"Водя се помощник-готвач в ресторанта, това е моята роля там. Какви наркотици, в кухнята ли", попита в ефира на БТВ Божидар Георгиев - Божо Каравата.

"За себе си имам съвсем различен образ. Аз съм достоен човек. И не знам кой взриви колата на жена ми, питайте полицията, защо питате мен. Жена ми беше бременна. Вярвам в моята невинност и не знам какво следва, след като се предадох. Аз вярвам в справедливия процес. Пробвах от дистанция, но не ни ме се получи, като провал беше", каза още той.

„Това беше престрелка, въоръжено нападение, организирано от Димитър Желязков”. Това каза ексклузивно Божидар Георгиев.

Мъжът бе издирван близо четири месеца от „Интерпол” след стрелбата в курорта "Слънчев бряг". Основният враг на Димитър Желязков днес се предаде в полицията във Велико Търново.

По думите на Георгиев още с влизането си в ресторанта Митьо Очите започнал да крещи: „Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви правя”.Замахна да ме удари, но не с голяма сила, за да изгубя съзнание. След това му казах: "Какво правиш, седни да говорим”.

"Следващото нещо, което си спомням, беше човек със зареден пистолет, защото изщрака и го насочи към мен. Чух изстрели”, разказва Георгиев.

По думите му той няма представа за какво е била престрелката. „Няма паркоместа, няма наркоместа", категоричен е Георгиев.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари