Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Аз длъжна ли съм всеки ден да проверявам сайта на Енего-Про?

  • Автор: Валентина Вълова
  • Коментари: 1
0
До кога Монополите ще налагат правилата и ще пишат законите?
До кога Монополите ще налагат правилата и ще пишат законите?

Обръщам се към Вас за да сигнализирам, че днес няколко квартала в центъра на град Русе са оставени без ток поради профилактика, без абсолютно никакъв ангажимент от Енерго-Про живущите да бъдат уведомени. Току що една раздразнена дама, служителка на въпросното дружество ми обясни, че има обява на сайта им и уж в местните медии и това било достатъчно.

Интересно баба ми, която е на 80г,  няма Интернет и средства да си купува вестници, как точно трябва да се информира, че днес 8 часа ще стои без ток? Аз длъжна ли съм всеки ден да проверявам сайта на Енего-Про и да губя време да чета една страница текст търсейки името на улицата си?... Да стоя до до радиото и да гледам телевизия вместо да работя? До кога Монополите ще налагат правилата и ще пишат законите? ... защото си го има написано черно на бяло:

 - Да уведомява най-късно 48 (четиридесет и осем) часа предварително потребителите за времето и продължителността на прекъсване или ограничаване на снабдяването с електрическа енергия при действия, които подлежат на планиране чрез  съобщение в централни или местни медии и по други подходящи начини, освен ако действащото законодателство не изисква друг ред за уведомяване;

Нямам престава кой носи отговорност в случая, но е жалко, че ние обикновените граждани, които съвестно си плащаме данъците непрекъснато страдаме....

Благодаря за отделеното време!

Автор: Валентина Вълова
(Автор: Валентина Вълова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари