Автомобил се запали в квартал „Възраждане"

5
Колата е била паркиран пред блок край училище „Братя Миладинови“
Колата е била паркиран пред блок край училище „Братя Миладинови“ Снимка: Русе Медиа

Колата е била паркиран пред блок край училище „Братя Миладинови“

Лек автомобил пламна тази вечер в кв. „Възраждане“ в Русе. Колата е била паркирана пред блок край училище „Братя Миладинови“, предаде Русе Медиа.

На място веднага е бил изпратен екип от Втора пожарна служба, който да угаси пламъците. Предстои да се извърши оглед, който да установи причините за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Само Минавам
    Тя новината е малко... нипиши си сам. Човечецът е паркирал автомобилът, ударил се е в бордюра и е пламнал двигателят отдолу. Жертви няма, за съжаление и пожарогасители няма. Резултатът го виждаме. Няма румънци, няма експлозиви, любовници, терористи и черни магии. Прост нелеп инцидент.
  • 6
    7
    Саси
    Колата гръмна просто не знам за какви румънци говорят всички💀
  • -1
    6
    Костадинка
    100 % са румънци онзи ден видях такива с такова облекло мисля че бяха четирима Единият с лачени панталони с остри обувки с куфари са всичките и говорят на румънски на Пантеона бяха личат си отдалече не е един видях поне четирима Млади мъже но си личи че са престъпници.
  • 41
    5
    Съсед
    Ей тъпаци!!!!Моят автомобил беше на 2 (два метра)от горящия кое е смешно и кой е Пенчо няма никакво значение.Ако беше някой от вас щеше да вие на умряло щото няма 4-5000 лв. за друга кола.Много е лесно да се подигравате на нещастието на другите.Баси БЪЛГАРИТЕ
  • -4
    4
    Терминатора
    Еби му майката кой ли знае
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари