Автомобил изгоря като факла в село Пейчиново

0
Намесата на огнеборците е предотвратила разпространението на пожара към къща
Намесата на огнеборците е предотвратила разпространението на пожара към къща

През последните две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала

Тази нощ, от 23:58 до 01:05 часа, служители от РСПБЗН – Бяла са работили по гасенето на пожар в лек автомобил на адрес в село Пейчиново. Запалването е било възникнало в кола с марката „Опел“, като намесата на огнеборците е предотвратила разпространението на пожара към къща.

На 16 септември за времето от 17:32 до 18:40 часа екип от РСПБЗН – Ветово е посетил адрес в с. Тетово, където е извършено гасене на запалване в сухи треви и храсти, като пожарът е обхванал площ от около 500 кв.м. Произшествието е ликвидирано без щети. Същия ден, между 23:11 и 00:25 часа, един екип от ССОД – Русе е изпратен на сигнал за разлято масло на пътното плътно на булевард "Придунавски" в Русе, което е било обработено с абсорбент. По-късно същата нощ, за времето от 23:50 до 00:20 ч., екип от Първа РСПБЗН е гасил запалване, обхванало 2 пластмасови контейнера на ул. Опълченска в Русе.

На 17 септември, от 14:30 до 20:00 часа, служители от ССОД – Русе са изпратени за съдействие за изваждане на труп, открит във водите на р. Черни Лом в землището на с. Кошов. Вчера в 18:31 часа служители от РСПБЗН – Бяла с два автомобила са били изпратени за гасене на запалени отпадъци в сметище на адрес в с. Ценово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари