Автобусни превозвачи получиха над 9 милиона лева

0
Средствата са отпуснати със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев
Средствата са отпуснати със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев Снимка: БГНЕС

Средствата са отпуснати със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев

Със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, през последната седмица бяха изплатени над 9,3 млн. лв. на 142 автобусни превозвачи.

Средствата са отпуснати във връзка с подпомагането на предприятия, които понасят загуби в резултат на извънредната епидемиологична обстановка, предаде БГНЕС. Предстои да се изплатят още над 17 млн. лева на 281 допустими кандидати. В процедура по разглеждане и оценка са 142 заявления.

Подаването на заявления в Системата за управление на национални инвестиции започна на 10 декември 2021 г. Крайният срок за подаване на заявленията беше 23 декември 2021 г. Заявленията се подават изцяло по електронен път чрез Системата за управление на националните инвестиции. Осигурената финансова подкрепа е по процедура „Схема за предоставяне от държавата на безвъзмездни средства на автобусните превозвачи, които притежават лиценз за превоз на пътници“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари