Автобусите от Добрич за София не изпълняват курсове

1
В 6:00 часа сутринта пътници са били върнати, автобусът е стигнал само до Варна
В 6:00 часа сутринта пътници са били върнати, автобусът е стигнал само до Варна

В 6:00 часа сутринта пътници са били върнати, автобусът е стигнал само до Варна

Автобусът Добрич – София в 6 сутринта не успя да изпълни курса си, а пътници бяха поставени в неудобна ситуация, съобщава Про Нюз Добрич.

Поради влошените метеорологични условия добричлии изпуснаха полетите си и работни ангажименти в столицата, след като автобус на една от компаниите, които обслужват направлението Добрич - Варна не успях да изпълни курса, а автобусът им остана блокиран във Варна.

В началната точка на тръгване служител на компанията е посрещал пътниците и е информирал, че няма да има автобус. При задаване на въпроси, служителят не е оказал пълно съдействие, жалва се пътник

В официална позиция от компанията съобщават, че през изминалата нощ тежката метеорологична обстановка доведе до забавяне на разписанието на автобусите, които пътуват в Североизточна България. Критично е положението в област Варна, където е обявено бедствено положение. Проблеми с движението има още в районите на Силистра, Дулово и Добрич.

В съобщението пише също, че националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) съобщава за оранжев код за опасно силен вятър в Източна България днес и се очакват значителни валежи от дъжд, които бързо ще преминават в мокър сняг с количества над 25 мм.

От компанията информират, че в момента няма отменени автобуси, както и отклонения от разписанието и съветват преди пътуване потребителите да се свързват с компанията за проверка дали има промяна в часа на тръгване.

От пресцентъра на компанията казаха, че работят с информацията от АПИ и поддържат връзка с тях, но не могат да прогнозират кога ще са достъпни линиите. Към този момент автобусите стигат до Варна. Клиентите, които са закупили билети и не са осъществили пътуване могат да се свържат с компанията в посочени телефони на сайта им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари