Авария остави два района в Русе без парно

2
Очаква се ремонтите да свършат към 18:00 часа на 23 ноември
Очаква се ремонтите да свършат към 18:00 часа на 23 ноември Снимка: БГНЕС

Очаква се ремонтите да свършат към 18:00 часа на 23 ноември

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на разпределителен топлопровод има временно прекъсване на топлоснабдяването за периода от 10:00 ч. на 22.11.2022 г. до 18:00 ч. на 23.11.2022 г. към обектите в топлофикационен район "Възраждане", намиращи се на ул. "Янтра", бл. "Бисер", бл. "Рубин", бл. "Комета" и към обектите в топлофикационен район "Център", намиращи се на улиците "Болярска", "Зайчар", "Мостова", "Коледница", "Димитър Атанасов", бул. "Цар Освободител" №10, ОУ "Отец Паисий", ПГДВА "Йосиф Вондрак".

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    LOL
    не чакай мисъл от този конкретен "Русенец". Като му чета коментарите няма начин да не е някой импотентен и безработен комплексар.
  • 3
    5
    Sssssss
    Социална придобивка да но го има и трябва да се подържа.И не мисли че е евтино.Русенецо.
  • -1
    4
    Русенец
    Парното е социална придобивка за живущите по кварталите.Така е замислено навремето.Неслучайно тези, които живеем в центъра нямаме парно.Изключение е блока на борците по обясними причини. Стига сте ревали за парното.Години на ред плащахте символични пари.Време е да почнете да плащате на пазарен принцип и това скоро ще стане.
  • 7
    3
    Урааааа
    Дупката изкупана и петима работници я гледат умно.Ако има по добро управление аварията ще бъде отстранена още същият ден.Но уви това е реалността
  • 10
    2
    Уууууууу
    Събудих се сутринта влязох в банята и осъзнах че се намирам в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари