Аутопсията "разплита" убийството на деца, застреляни вероятно от майка си

0
Ден след смъртта им жената бяга във Великобритания
Ден след смъртта им жената бяга във Великобритания

Ден след смъртта им жената бяга във Великобритания

Двете деца, за които се предполага, че са убити от майка си в Колорадо, са починали от огнестрелни рани, показва аутопсията им.

9-годишната Ели и 7-годишният Аден са открити мъртви на 19 декември, припомня Би Би Си.

35-годишната Кимбърли Синглер, която беше задържана в Лондон, е изправена пред екстрадиция в САЩ.

Според документи от аутопсията у децата са открити потенциално токсични нива на доксиламин, който може да се използва като лекарство за сън.

През последния месец американски медии съобщиха, че Синглър и нейният бивш съпруг, 38-годишният Кевин Джон Венц, са били в съдебна битка по въпроси, свързани с попечителството от декември 2018 г.

Докладите казват, че Синглър не се е появила в полицейския участък през декември, за да предаде децата на баща им за втората половина от месеца. След това адвокатът на Венц подава спешна молба за съдействие на правоприлагащите органи, която е удовлетворена от съда.

На 19 декември след полунощ полицията в Колорадо получава сигнал за кражба с взлом в апартамент.

Полицаите открили, че Ели и Аден са били убити. Синглър и друга ѝ 11-годишна са открити ранени и са получили медицинска помощ на място, преди да бъдат откарани в болница, се казва в съобщението, цитирано от bTV НОВИНИТЕ.

По-късно полицията определя първоначалния доклад за кражба с взлом като „неоснователен“ и издава заповед за ареста на Синглър на 20 декември, след като вече е избягала за Обединеното кралство. На 30 декември тя е задържана. Предстои съдът във Великобритания да реши дали да бъде екстрадирана в САЩ.

Ако това бъде одобрено, тя ще бъде изправена пред множество обвинения, включително две за убийство първа степен и още едно за опит за убийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари