Атанасова: Управляващата коалиция е "политически Франкенщайн"

0
Предсрочните избори вече са закъснели, заяви депутатката
Предсрочните избори вече са закъснели, заяви депутатката Видео: NOVA

Според председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС предсрочните избори вече са закъснели

"Малко се обезсмисли опозицията в това Народно събрание, защото скандалите в управляващата коалиция сами се генерират. Тотален провал има във всяка секторна политика. Ще се стигне до предсрочни избори, те вече закъсняват, защото тази коалиция е "политически Франкенщайн". Тя носи повече вреди, отколкото ползи на България. Има само разпределение на сфери на влияние, разделяне на държавната трапеза", това каза в "Офанзива“ по NOVA NEWS председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

"Тях ги спои желанието ГЕРБ да не е на власт, с това се справиха, но те не се справят с управлението", убедена е тя.

Относно избора на управител на БНБ, Атанасова заяви, че е показателно наричането на тази процедура "битка за БНБ".

Тя сподели, че позицията на ГЕРБ-СДС за двамата кандидати е, че не могат да се сравнят по качества с настоящия управител Димитър Радев.

"До 24 май премиерът Петков лично е поел ангажимент ветото срещу Северна Македония да падне. Нашата позиция е ясна - те трябва да изпълнят всички ангажименти по Договора за добросъседство, както и да се изчистят всички спорни исторически въпроси", каза Атанасова по спора между България и РС Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Деливерски
    Забавлявам се,когато чета слово излиянията на жената пенкилер.Една година "работи" за гр. Монтана,две години за гр. Разград,сега "работи" за гр. Русе.Професия депутат.Следва логичния въпрос,какъв е приносът на Д.А.за подобряване отчасти живота на хората от гореспоменатите области? За нашата област,нейният "принос"преди да "кацне" в Монтана, го знаем. Любопитно ми е,да назове един единствен показател,с който е допринесла за изпълнените обещания пред избирателите си, с които е влизала в НС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари