Атанас Зафиров: Няма съдебна реформа, има импровизации

0
Той оспори думите на Сергей Станишев, че има отлив на симпатизанти на БСП от участието на събора на Бузлуджа
Той оспори думите на Сергей Станишев, че има отлив на симпатизанти на БСП от участието на събора на Бузлуджа Видео: NOVA

Той оспори думите на Сергей Станишев, че има отлив на симпатизанти на БСП от участието на събора на Бузлуджа

Съдебна реформа няма. Тя се изчерпва с ограничаването на правомощията на главния прокурор и с разделянето на ВСС на две. Всичко останало са абсолютни импровизации и неща, които грам не кореспондират с дневния ред на българското общество. Бихте ли ми обяснили човек с двойно гражданство чии национални интереси защитава”. Това запита заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

Той оспори думите на Сергей Станишев, че има отлив на симпатизанти на БСП от участието на събора на Бузлуджа. „На Бузлуджа имаше повече от 30 000 души. Всеки автентичен социалист може да се заяви с присъствието си”, каза Зафиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари