Атанас Атанасов: Ще изясним дали няма основание за импийчмънт на президента

0
По време на управлението на Борисов българските институции бяха приспани, да не гледат в корупцията на ГЕРБ, каза още той
По време на управлението на Борисов българските институции бяха приспани, да не гледат в корупцията на ГЕРБ, каза още той Снимка: БНТ

По време на управлението на Борисов българските институции бяха приспани, да не гледат в корупцията на ГЕРБ, каза още той

"Владислав Горанов - отдавна беше известно за взаимоотношенията му с Васил Божков, за торбите с пари, милионите. Въпросът е, че петното върху България е, че по време на управлението на Борисов българските институции бяха приспани, да не гледат в корупцията на ГЕРБ и сега пак отвън да ни показват дефектите на българската демокрация". Това заяви в студиото на "Панорама" по БНТ Атанас Атанасов от "Демократична България" по повод новината за включването на бившия финансов министър в санкциите по закона "Магнитски".

"Пандемичната корупция на Борисов доведе до това България да не бъде надежден съюзник нито в НАТО, нито в ЕС. Затова не сме в Шенген. Там ни нямат доверие, защото българската мафия е свързана с руските спец служби", допълни Атанасов.

"Радев сега обяснява в Брюксел как щял да наложи вето, кой ни докара до това положение да сме вързани с двата крака за Русия? Темата с атомната енергетика е сложна, възможно е като страна да сме в състояние, че наистина да зависим от Русия, не съм експерт. Но мен ме впечатли друго, което каза господин президентът - дали няма основание да му се потърси импийчмънт, ще работя в следващия парламент да изясним това", каза Атанасов.

Той потвърди, че ДБ и ПП ще се явят заедно на изборите, като вече имат и споразумение за това, с перспектива общото им участие на избори да бъде и на местния вот през есента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Гномчо,
    как тъй в живково време, другарите изпращат промощник машинист да следва право и веднага го правят съдия? Сега, обаче си завършен демократ - евро-атлантик. Бравос!
  • 4
    5
    гномът
    е един от най-нечистоплътните политици у нас!
  • 6
    4
    Я..я....
    Селския от Батин,ко търси на снимката уа?
  • -7
    3
    Путин
    ... нагъзи се за да поемеш дежурната доза братска любов. Ти си ми от любимите ибрикчии
  • -8
    2
    До 1
    И ти ли си ченге бе тъпанар ! Знаеш ли какво е рейтинг въобще !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари