Атанас Атанасов: Бойко Борисов няма чувство за срам

0
Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват
Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват Снимка: БГНЕС

„Бойко Борисов няма чувство за срам, но в същото време се страхува от изборите. Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват. До август здравеопазването ни се управляваше от един грамотен счетоводител“.

Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов пред bTV.

„В българското общество има тежко недоверие към властта и затова Бойко Борисов пипа с кадифени ръкавици. Той много добре го осъзнава и затова се крие. Наливат се пари за купуване на доверието на държавни чиновници. Красен Станчев предупреди, че с този бюджет страната може да фалира. В същото време се наливат милиарди в здравеопазването, а няма места в болниците. Тази криза е заплаха за националната ни сигурност.

Президентът и премиерът са като кучето и котката. Къде е онзи съвет, който се събира при министър-председателя? Бойко Борисов основно е виновен за това. Не трябваше да му скрояват номера с триморието. Основната му цел е да не загуби парите от еврофондовете. В ДСБ разследваме 70 казуса за корупция. Имаме информация, че на кюлчетата, които бяха снимани в чекмеджето на премиера, е изобразен образът на Бойко Борисов. Информацията ми е 100-процентова. Нека прокуратурата да провери. Информиран човек на площада ми каза. Кюлчетата с лика на премиера са раздавани на приближен кръг от хора до премиера“, коментира ген. Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари