Астроложка посочи кой ще бъде новият президент на България

5
Чака ли я България едно добро бъдеще?
Чака ли я България едно добро бъдеще?

Мария Асенова е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция. Има две висши образования и в момента следва трето - медицина.

В практиката на феноменалната си дарба използва широк крърг от знания в различни области. Твърди се, че Ванга я е посочила за своя заместничка, пише "Телеграф".

Когато преди години отива на посещение при пророчицата, тя я шокира с думите "Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш".

-  Здравейте,  г-жо Асенова. Наближават президентските избори у нас.  Добра ли е датата за промяна?
-  Датата не е добра. Аз ви казах преди, че това е трудна дата, тъй като аспектите на планетите са наредени твърде тежко. Силово ще се разрешават някои неща  по време на изборите. Ще се опитат малки партии и по-непознати за обществото лица да използват нечисти средства. Искам да призова хората да не гласуват с цел отмъщение, защото ако изгоним тези, които вече знаят и могат, ще дадем трибуна на тези, които сега са гладни и ще дадем трибуна на тези, които сега  са гладни и ще започне да се взима от страната повече, отколкото трябва и тогава отново държавата ще тръгне на заден ход.
 
- От раз ли ще бъде избран новият държавен глава?
- Не, 100% ще има балотаж.  На него виждам Цецка Цачева, генерал Радев или Красимир Каракачанов.
 
- Имате ли усещане как ще завършат изборите?
- За мен шансът е за победа на ГЕРБ. Радев и Каракачанов ще са с 50/50 шанс. Правилно е да бъде избрана жена президент, защото като цяло дамите са по-отговорни, с водено майчинско чувство. Мъжете са по-джаста-праста. Идва ерата на жените. В САЩ ще спечели Хилари Клинтън.
 
- Какъв портрет бихте описали за Цецка Цачева по нейната астрална карта?
- Тя е амбициозна и умна. В дискусиите, които тя води, трябва да е малко по-убедителна. На България й трябва силен президент, който да отсява позиции, да говори отчетливо и да има ясна стратегия. Диспутът им с Радев вървеше тежко, защото двамата са една зодия. Тежкото и трудното при тази зодия е, че те са хора, които често си менят мнението, но за сметка на това са амбициозни, умни и находчиви. Цецка Цачева има качества да бъде лидер и да сплотява.
 
- Генерал Радев как е астрално?
- Човек на двата полюса – може да е слънце, след това да е облак. Фактът, че не успя да се задържи в една партия, а предаде такава, говори, че може да предаде и народа. Негативната черта при него е, че той бързо забравя какво са направили хората за него.
 
- Портретът на Каракачанов според вас?
- Говори добре, убедителен е и е патриотично настроен. Създава предпоставки са доверие. Не изневерява на партията си.
 
- Ще гласува ли народът?
- Да. Народът е много обезверен в момента и му трябва силен президент, на който да се облегне.
 
- Дайте съвет на тримата кандидат президенти на какви цветове да наблегнат в изборния ден и какво би им донесло късмет?
- Цецка Цачева и Радев да заложат на син цвят. На Цачева мога да й кажа, че трябва да е или със син костюм или със синя рокля. За Каракачанов – да облече червено. За късмет да не забравят  да излязат с десен крак от вкъщи, да влязат в избирателните секции пак с десен крак и с дясна ръка да пуснат бюлетините си.
 
- Чака ли я България едно добро бъдеще?
- Чака ни като за начало една по-добра година. Тази тежест, която беше в 2016-а година , годината на маймуната, изчезва. Страната ни ще има по-добро развитие във всяко едно отношение – материално, морално.  Подобрение ще има и в личния живот на хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари