Астрологична прогноза за края на войната в Украйна

10
Прогнозата се основава на анализ на позицията на планетите
Прогнозата се основава на анализ на позицията на планетите

Прогнозата се основава на анализ на позицията на планетите

Астрологичната прогноза за края на войната в Украйна е интригуваща. Тя се основава на анализ на позицията на планетите в хороскопа на войната, обясняват астролозите.

Според прогнозата, най-трудният период от войната вече е отминал. Това се дължи на съвпада на Марс и Плутон в Козирог, който започна на 23 февруари. Съвпадът на тези две планети символизира война и разрушение. След като съвпадът приключи на 3 март, ситуацията започна да се подобрява.

Освен това, новолунието в Риби на 2 март също смекчи ситуацията. Риби е знак, който символизира мир и хармония.

През цялото това време Уран е в знака на Телец. В този случай Телецът съответства на Украйна. А Уран символизира мощна и неочаквана трансформация. Това може да означава, че войната ще доведе до значителни промени в Украйна, както положителни, така и отрицателни.

Според прогнозата, влиянието на Плутон върху ситуацията ще започне да отслабва от 12 март. В противовес на планетата на отпътуващите ще бъде Юпитер, който предвещава преговори и компромиси.

Астролозите предупреждават за още един кризисен момент, който може да ни очаква в края на март. Марс ще влезе в краткосрочна конфронтация със Сатурн, предвещавайки кавги и нервни сривове.

Е, до началото на април взаимодействието на Марс със Сатурн ще се промени сериозно. Сатурн определено ще започне да доминира над него. И това предзнаменование се чете съвсем недвусмислено. Войнственият Марс не може да се справи със символа на всички и всякакви ограничения. И така войната ще приключи.

Разбира се, астрологията не е точна наука и не може да се каже със сигурност кога ще приключи войната. Въпреки това, прогнозата, която сте предоставили, е интересна и заслужава да бъде взета предвид. Тя предполага, че войната ще приключи в началото на април, което би било добра новина за всички.

Ето някои недостатъци на астрологичната прогноза:

  • Прогнозата се основава на анализ на положението на планетите в момента. Въпреки това, ситуацията в Украйна е динамична и може да се промени бързо.
  • Прогнозата не взема предвид човешкия фактор. Възможно е лидерите на двете страни да решат да продължат войната, дори ако звездите сочат към нейния край.

В крайна сметка, само времето ще покаже кога ще приключи войната в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    PSIHO
    molq smotanata koza koqto e napisala tazi prostotiq da se samoubie
  • 2
    1
    Иванов
    И стига сте пускали фалшиви новини за запас,проверете си добре и формацията от официалните затова лица преди да публикувате такива новини
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари