Ашанти получи звезда на Алеята на славата

0

Още съм развълнувана и зашеметена. Това е доказателство за всички, че мечтите се сбъдват, сподели певицата

Певицата Ашанти получи 2718-ата звезда на холивудската Алея на славата в Лос Анджелис, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Церемонията беше излъчена на живо в Ютюб. В нея участваха рапърът Джа Рул и актрисата Тичина Арнолд.

"Трябва да си в Рекордите на Гинес за духовна красота" - каза Арнолд за Ашанти на церемонията.

Джа Рул, който често е работил с Ашанти разказа за силното им приятелство. "Споделяли сме толкова много моменти заедно, но този е толкова специален. Да получиш звезда на холивудската Алея на славата е върхът".

Ашанти е на 41 години. Кариерата ѝ започва през 2002 г. с албум с нейното име. Той оглавява общата класация на "Билборд" за албуми и класацията за ар ен би албуми и поставя рекорд по продажби на дебютираща певица. С това свое постижение тя е вписана в Рекордите на Гинес.

Ашанти печели "Грами" за най-добър съвременен ар ен би албум през 2013 г. за "Ashanti", както и две Американски музикални награди и награда "Соул трейн" за шоумен на годината.

През 2003 г. Ашанти издава втория си студиен албум "Chapter II", която оглавява класацията Билборд 200 с дебюта си. Той е номиниран за "Грами" за албум на годината, а песните "Rock wit U (Awww Baby)" и "Rain on Ме" от него са номинирани в категориите за най-добра ар ен би песен и най-добро вокално изпълнение от ар ен би певица.

След това Ашанти издава още четири албума, последният "Braveheart" през 2014. Тя е продала повече от 27 милиона албума по света.

Ашанти се снима също в телевизията и киното.

"Толкова е свръхестествено, че получавам една от тези звезди на холивудската Алея на славата и тя ще остане вечно и децата ми ще я видят - каза Ашанти. - Още съм развълнувана и зашеметена. Това е доказателство за всички, че мечтите се сбъдват".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари