Асен Генов: И неуспешен вот няма да промени баланса в Народното събрание

0
Според журналистът в Народното събрание се оформя "интересчийско мнозинство"
Според журналистът в Народното събрание се оформя "интересчийско мнозинство" Снимка: БГНЕС

Възможно е вотът на недоверие да не мине, но това няма да промени съществено баланса на силите в Народното събрание сега

Това коментира по Радио Пловдив журналистът Асен Генов. По думите му, „слабото място на политиката в България са всички онези идеи и дейци на политическия фронт, които правят всичко възможно да променят външнополитическия вектор на България“.

В този смисъл Трифонов и компания направиха онова, което Нинова може би нямаше да посмее-бламират едно правителство, което-при всички критики към него, все пак имаше евроатлантически профил“, добави Генов.

Според Асен Генов в Народното събрание се оформя "интересчийско мнозинство".

"Виждате ,че самият Борисов включи, така да се каже, на задна скорост и каза, че по-скоро не иска вот на недоверие. В този смисъл имаме чисто меркантинло съгласие между политически субекти, които логически няма как да са от едната страна на барикадата-говоря за "Възраждане" и ДПС например".

Според Асен Генов това мнозинство се е заявило със свалянето на предедателя на Народното събрание Нкола Минчев.

"Дори правителството да оцелее при този вот и да продължи работата си до края на гоздината, то е обречено. Смятам че вървим успешно към предсрочни избори-въпросът е кога ще са те", каза още Асен Генов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари