Артистка засне как я изнасилват в апартамента й

25
Австралийска артистка се засне как прави секс с непознат в „инсценирано изнасилване”
Австралийска артистка се засне как прави секс с непознат в „инсценирано изнасилване”

Австралийска артистка се засне как прави секс с непознат в „инсценирано изнасилване” и заяви, че нейното видео има за цел да провокира света и обществото да променят своите възгледи относно сексуалните нападения.

София Хюсън засне творението си, именувано „Добре ли си, боб?”, в апартамента си в Ню Йорк и го представи по-рано тази седмица в галерия в Мелбърн, информира БЛИЦ.

31-годишната артистка описа творбата си като „войнствено феминистка” и казва, че се надява с нея тя да „отнеме от силата на мъжете”.

През целия клип, с продължителност от три минути, наричан от авторката си „самоорганизирана презентация на изнасилване, Хюсън гледа в обектива.

„Изнасилената жена винаги се представя с наведена надолу глава и с извърнати очи. Най-предизвикателното е не да гледаш как се прониква в нея или е удряна, а да видиш как тя те гледа в твоето лице след преживяното. Това е най-провокативното в „Добре ли си. боб?”, пояснява артистката.

„В центъра на творбата е заложена и идеята, че изнасилването е нещо повече от нежелан полов акт, че е фундамента за цялата институция на патриархата, че то е критично важна отправна точка в борбата за отнемане на мъжката сила”, добавя Хюсън.

В хода на изнасилването се виждат само ръцете на изнасилвача Боб.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари