Арнолд Шварценегер претърпя операция

0
76-годишният бодибилдър ще спре тренировките за известно време
76-годишният бодибилдър ще спре тренировките за известно време

76-годишният бодибилдър ще спре тренировките за известно време

Арнолд Шварценегер временно е лишен от възможността да тренира, след като отново се е наложило да се оперира, съобщи сайтът за знаменитости Ти Ем Зи, цитиран от БТА.

Източници, свързани със 76-годишния бодибилдър, актьор и политик, съобщават, че Шварценегер е имал увреждане на нерв в лакътя, което е наложило операция миналия четвъртък. Лекарите са поставили предпазна гипсова превръзка на цялата му дясна ръка, която се очаква той да носи около седмица.

Арнолд Шварценегер прави последната си тренировка само няколко часа преди операцията. Докато е лишен от възможността да тренира пълноценно, бившият губернатор на Калифорния набляга на разходките.

Миналата седмица Шварценегер публикува видео, в което разкри, че сърдечната му операция през 2018 г. е била много по-сериозна, отколкото някой е предполагал. Тя е трябвало да бъде рутинна, неинвазивна процедура за подмяна на сърдечна клапа, но нещо се е объркало и лекарите бързо са решили да направят отворена операция на сърцето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари