Арман Бабикян: Бойко Борисов се грижи за нас, дори след политическата си кончина

1
Единственото, което е спирало мигрантския поток, е неземният авторитет на г-н Бойко Методиев Борисов, който е спрял Турски поток
Единственото, което е спирало мигрантския поток, е неземният авторитет на г-н Бойко Методиев Борисов, който е спрял Турски поток

Арман Бабикян от трибуната на НС:

"Благодаря за присъствието на министър Рашков днес и за откровеното му желание да даде изчерпателни отговори на въпросите, които бяха поставени.

Темата, за която ставаше въпрос, мисля, е важна за цялата страна, независимо от цветовете на хората, които се изказваха от тази трибуна. Пазим не само българската граница, но и тази на ЕС. Надявах се, че това не е тема, която ще се превръща в дъвка за междупартийни заяждания - оказа се, че може.

Въпросът, за който днес беше поканен министър Рашков, е очевидно да се докаже, че без ГЕРБ границата е паднала. Не се получи. Аз лично не разбрах колко души от Гранична полиция са написали предупредителни протоколи на учителки и шефки на детски градини. Остана у мен този интерес. Това, което не можах да разбера е, дали оградата е станала по-стабилна и по-патриотична. Колко души е успяла да спре - по-малко или повече отколкото преди?

Но ето нещо, което разбрах - единственото, което е спирало мигрантския поток, е неземният авторитет на г-н Бойко Методиев Борисов, който е спрял Турски поток. Аз си мислех, че това е природен газ. Все едно. Но авторитетът на Борисов, изглежда, е по-голям от този на Ангела Меркел, на г-н Макрон и на повечето европейски лидери... и голата му, юначна, премиерска гръд е спряла този поток. Най-вероятно и затова в качеството си на политическо лице се вижда с г-н Ердоган, грижейки се за нас, дори след политическата си кончина.

Сигурно знаете, че и през лятото мигрантският поток нараства. Убеден съм, че министър Рашков няма отношение и към започналата преди 30 часа акция на силите на Асад срещу опозицията. Подозирам, че той не стои в основата на тази операция, която ще увеличи мигрантския поток и към България. Имате възможност да го проверите. Това, което очаквам оттук нататък, е да търсите отговорност и за това кой през предстоящата зима ще лови снежинките във въздуха и евентуално да отговори за нашествието на марокански скакалци. Моля Ви да се държим сериозно и да викаме министрите само тогава, когато има смисъл."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари