Арестуваха трима българи на остров Крит

0
Задържани са по подозрение, че са извършили кражба с взлом в дома на възрастен мъж
Задържани са по подозрение, че са извършили кражба с взлом в дома на възрастен мъж

Задържани са по подозрение, че са извършили кражба с взлом в дома на възрастен мъж

Трима български граждани са били арестувани на гръцкия остров Крит по подозрение, че са извършили кражба с взлом в дома на възрастен мъж, съобщава „Прото тема“, предаде БТА.

Според информацията тримата проникнали сутринта във вторник в дома на 84-годишен жител на селището Аркалохори в префектура Ираклион и откраднали 5000 евро в брой.

Жертвата подала сигнал в полицията, която открила в жилището му отпечатъци от пръсти и по тях идентифицирала заподозрените. Няколко часа по-късно полицейските служители заловили двама мъже на 32 и на 19 години и тяхната съучастничка на 22 години, всичките български граждани. В автомобила им били открити инструменти за взломни кражби.

Прокуратурата е започнала наказателно производство срещу задържаните, а следствието се опитва да установи дали те са свързани и с други кражби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари