Арестуваха световната шампионка в биатлона Жулия Симон

0
Съотборничка на французойката я обвинява в кражба и злоупотреба със сила
Съотборничка на французойката я обвинява в кражба и злоупотреба със сила Снимка: Julia SIMON / Facebook

Съотборничка на французойката я обвинява в кражба и злоупотреба със сила

Френската шампионка в биатлона Жулия Симон бе задържана във вторник от полицията в Албертвил (Савоа), тъй като срещу нея има подадена жалба за кражба чрез кредитна карта и злоупотреба със сила, съобщава регионалният вестник "Льо Дофине Либере", предаде БТА.

Симон трябва да дава показания пред жандармерията.

Двукратната световна шампионка, олимпийска вицешампионка и носителка на Световна купа миналия сезон е задържана заради жалба, подадена срещу нея от съотборничката ѝ Жюстин Бреза-Буше миналия януари. Тя я обвинява, че е правила покупки с картата ѝ, без нейно знание, по време лагер в Норвегия миналата година. Срещу Симон има и втора жалба, подадена от член на националния отбор на Франция по биатлон. Жулия Симон отрича всички обвинения и пледира, че е невинна, като на свой ред е подала жалба срещу обвинителите. В случай, че се докаже вината ѝ, Симон може да бъде осъдена до 5 години затвор и 375 хиляди евро глоба.

Симон е арестувана след първия лагер на тима на Франция преди старта на новия сезон. Състезанията за Световната купа по биатлон трябва да започнат в шведския център Йостерсунд на 25 ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари