Арестуваха престъпник, обявен за издирване преди 15 години

0
От 2013 година мъжът е обявен за международно издирване от Интерпол с "червен бюлетин“
От 2013 година мъжът е обявен за международно издирване от Интерпол с "червен бюлетин“

От 2013 година мъжът е обявен за международно издирване от Интерпол с "червен бюлетин“

Задържан е 47-годишен, обявен за издирване преди 15 години, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от Агенция Фокус. Операцията е проведена на 11 октомври от служители на сектор "Издирване“ - ГДНП. Действията са реализирани на територията на село Зелено дърво, област Габрово, след продължително разследване за установяването на местонахождението и задържането на 47-годишния. 

Той бил обявен за издирване във връзка със 7-годишна присъда, постановена му от българските магистрати за международен трафик на хора през 2007 година, откогато е в неизвестност. Същата година е обявен за общодържавно издирване, а от 2013 година - за международно от Интерпол, с "червен бюлетин“. 

От 2021 година е един от тримата най-издирвани българи в платформата eumostwanted.eu.Криминалистите попаднали на следите му и след проведената специализирана полицейска операция мъжът, който се представял със самоличността на свой роднина, е установен и задържан в село Зелена дърво. При последвал обиск на адреса, който е обитавал, е намерено незаконно притежавано огнестрелно оръжие и боеприпаси за него. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари