Арестуваха олимпийски шампион във връзка със скандала в Спортното министерство

0
Синът на националния селекционер Иван Иванов е заловен с белязани банкноти
Синът на националния селекционер Иван Иванов е заловен с белязани банкноти Снимка: Lap.bg

Синът на националния селекционер Иван Иванов е заловен с белязани банкноти

Нов арест по корупционния скандал във вдигането на тежести! По информация на bTV, е задържан и националният селекционер Иван Иванов.

Той не води днешната тренировка на отбора. Заниманието проведе помощникът му Никола Колев.

След края на разследването се очаква да стане ясно дали Иванов ще остане начело на националния тим.

Неговият син Иван Иванов-младши беше заловен с белязани банкноти вчера. В чиновника, който е на длъжност в Министерството на спорта от близо 5 години, бяха открити около 60 хил. лв.

Припомняме, че България ще домакинства на европейското първенство по вдигане на тежести през 2024 г. – от 12 до 20 февруари в "Арена София". Шампионатът е и олимпийска квалификация за Игрите в Париж.

"Задържаното лице е на експертна длъжност в дирекция на ММС и няма никакви ръководни функции.", се казва в официалната позиция на Министерството на младежта и спорта по повод задържания служител с подкуп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари