Арестуваха над 20 проститутки в Пловдив

0
Масирана полицейска акция, ченгетата са проверили общо 270 заведения, дискотеки и нощни барове
Масирана полицейска акция, ченгетата са проверили общо 270 заведения, дискотеки и нощни барове

21 проститутки са били арестувани при масирана полицейска акция в Пловдив и региона в последните няколко дни.

Ченгетата са проверили общо 270 заведения, дискотеки и нощни барове, 736 автомобила и общо 1894 души. Задържани са били шестима наркодилъри и 21 проституиращи мъже и жени. В дискотеките и нощните барове са установили 17 хлапета под 18 години без придружител. Полицаите са пипнали и 4 непълнолетни да си купуват алкохол и цигари, пише Монитор.

По метода “широкообхватен контрол” пътни полицаи са спрели общо 110 автомобила, констатирали са 85 нарушения на Закона за движение по пътищата. С помощта на мобилни системи за видеоконтрол са регистрирани 77 случая на движение с превишена скорост. Един водач е бил неправоспособен, двама са били употребили алкохол над 1,2 промила, а друг е бил под въздействието на наркотични вещества.  С нередовни пътни документи са били два автомобила, друго е било без включени светлини през деня, а трето -  технически неизправно. 

В хода на специализираната операция са образувани общо 6 досъдебни производства и задържани 11 лица. За констатираните нарушения на Закона за движение по  пътищата са съставени 4 акта и 4 глоби с фиш, съобщиха от полицията в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари