Арестуваха мъж за принуждаване към проституция в София

0
При несъгласие на жертвата мъжът я малтретирал с вериги, гасене на цигари по тялото и заплахи за убийство
При несъгласие на жертвата мъжът я малтретирал с вериги, гасене на цигари по тялото и заплахи за убийство

При несъгласие на жертвата мъжът я малтретирал с вериги, гасене на цигари по тялото и заплахи за убийство

В София е задържан мъж за принуждаване към проституция, съобщиха от МВР. Той е на 42 години и е арестуван ден, след като 19-годишна потърсила помощ в полицията. Тя е обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано, пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги. В сайт, създаден от него, той публикувал техни снимки. След обаждане на клиент, той водил на посочения адрес момичето, от което прибирал предварително уговорена сума пари. В случай на несъгласие на жертвата, той я принуждавал след жестоко малтретираневръзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, вземане на опиати, заплахи за убийство.

На мъжа са повдигнати обвинения за заплаха и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той е задържан за постоянно в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари