Арестуваха мъж, влязъл в чужд автомобил в Русе

0
Към момента не е ясно дали има извършена кражба или друго посегателство от автомобила
Към момента не е ясно дали има извършена кражба или друго посегателство от автомобила

Към момента не е ясно дали има извършена кражба или друго посегателство от автомобила

Мъж, влязъл в чужд автомобил, е задържан от полицията тази нощ.

Сигналът е подаден около 01:15 ч., когато очевидец е информирал полицията, че е забелязал съмнителен мъж в района на Автогара Юг в Русе да влиза и излиза от паркиран автомобил, след което да се отдалечава от мястото в посока към гарата. Своевременно там е изпратен екип на Първо РУ, който след обход в района на един от пероните на автогарата е открил мъжа, отговарящ на подаденото от очевидеца описание.

Изяснено е, че той е 21-годишен от врачанско село и с адресна регистрация в Силистра, който е известен на правораздавателните органи. Установен е и автомобилът в който е проникнал - „Фиат Добло“, собственост на софийска фирма, като 21-годишният си е признал, че няколко минути преди идването на полицаите действително е влязъл в незаключения автомобил.

При извършените полицейски действия тази нощ не е намерен представител на дружеството собственик на превозното средство в град Русе, който да се яви на място и да установи дали има извършена кражба или друго посегателство от автомобила. Днес работата по изясняването на тези факти продължава. 21-годишният е задържан и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари