Арестуваха двама полицаи за вземане на подкуп в Пловдив

1
Полицаите са от униформения състав на "Охранителна полиция" и са арестувани на работа
Полицаите са от униформения състав на "Охранителна полиция" и са арестувани на работа Снимка: Dunavmost / архив

Полицаите са от униформения състав на "Охранителна полиция" и са арестувани на работа

Двама служители на Пето районно управление са били задържани миналата нощ в Пловдив. Арестуваните са от униформения състав на "Охранителна полиция" и са били на работа. Задържани са по подозрение за вземане на подкуп при акция на "Вътрешна сигурност". Според източници, арестуваните са Георги Матански и неговия колега Груйо, съобщи TrafficNews.

Днес сутринта в дома на Матански в комплекс "Олимпия" са започнали обиски. На място има бус на полицията, а служители проверяват както апартамента на полицая, така и гаражите, които той ползва. Според запознати вътре са открити голям брой бидони. Според източници, полицията проверява и канал и за нерегламентирана продажба на горива, в който вероятно са замесени арестуваните полицаи.

Претърсването продължава и към този момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари