Арестуваха двама мъже с наркотици при спецакция в Русе

2
Мъжете са задържани в района на кв. "ДЗС", докато са превозвали метамфетамин и хероин с лек автомобил марка "Рено"
Мъжете са задържани в района на кв. "ДЗС", докато са превозвали метамфетамин и хероин с лек автомобил марка "Рено" Снимка: Dunavmost / Архив

Мъжете са задържани в района на кв. "ДЗС", докато са превозвали метамфетамин и хероин с лек автомобил марка "Рено"

При спецакция на полицията в Русе са иззети наркотици и са задържани двама мъже.

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие разпространението на наркотични вещества се е провела на територията на град Русе, от служители на русенската ОДМВР - от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и сектор „Специални тактически действия“, под надзора на Окръжна прокуратура - Русе.

В хода на операцията на главния път Русе – Варна в района на кв. "ДЗС" е спрян и проверен лек автомобил марка "Рено", модел "Меган", с русенска регистрация, управляван от 37-годишна жена, в който е имало и трима пътници - двама мъже на 36 и 40 години, както и жена на 34 години, четиримата русенци. При проверката в автомобила са намерени найлонови торбички, съдържащи бяло кристалообразно вещество с приблизително тегло около 40 грама и кафяво прахообразно вещество – около 80 грама. Направените полеви наркотестове са дали реакция за метамфетамин на бялото вещество, а на кафявото за хероин.

Извършени са необходимите процесуално-следствени действия. Двамата мъже са задържани първоначално за 24 часа, а след това 36-годишния с постановление на прокуратурата до 72 часа.

По случая се води досъдебно производство за престъпление и работата по него продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До koi
    Гацката и Петела
  • -1
    1
    koi
    koi sa tezi
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари