Арестуваха двама българи с близо 9 тона контрабандни цигари в Италия

4
Грози ги до 7 години затвор
Грози ги до 7 години затвор Снимка: Агенция Митници / архив

Грози ги до 7 години затвор

Финансовата гвардия на Випитено, до град Болцано в Северна Италия, е арестувала двама български граждани за контрабанда на цигари.

Сънародниците ни били спрени за контролна проверка с тира, с който пресичали границата на Бренеро, напускайки Италия в посока Австрия, пише в.24 часа.

Властите се усъмнили в пренасяния товар, тъй като виждащите се от външната страна стоки не отговаряли на описаните в документите. Според агенция Анса камионът пренасял бутилки газирани напитки и пакети с чипс, а не регистрираните по документи продукти. След претърсването на тира били открити кашони с общо 8,7 тона контрабандни цигари „Марлборо”.

Те били поставени под запор, иззети били и 5000 евро в брой, намерени в камиона. Заради факта, че българите били хванати на местопрестъплението, те били задържани. Рискуват от 3 до 7 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари