Арестуваха брата на Данчо Катаджията

1
Той е разследван за търговия с влияние, пране на пари и шофиране без книжка след употреба на алкохол
Той е разследван за търговия с влияние, пране на пари и шофиране без книжка след употреба на алкохол

Прокуратурата започна разследване срещу Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията

Прокуратурата започна разследване срещу брата на Йордан Петков - Данчо Катаджията. От прессъобщение на институцията стана ясно, че по случая е образувано досъдебно производство. Той е задържан за 24 часа. При опит да бъде заснет, Петков счупи камерата на екипа журналисти. Той е разследван за търговия с влияние, пране на пари и шофиране без книжка след употреба на алкохол, съобщи NOVA.

Йордан Петков е собственик на цех за производство на метални изделия в Ловеч и къщата над него. Имотът е придобит чрез покупко-продажба на търг от съдия изпълнител. А предишният собственик е подал жалба до МВР, защото според него цехът е купен на безценица. В четвъртък бяха извършени претърсвания, при които са открити доказателства по досъдебно производство. Мъжът не се е притеснил от проверките на  „Вътрешна сигурност”. Той дори е заснел с телефон обиска на дома му и го е изпратил на свои приятели.

Преди година Йордан Петков беше герой на „Здравей, България”. Тогава негов колега Иван Иванов засне как Петков се опитва да свали номерата на автомобил на жител на Луковит. В социалните мрежи върви и друг клип, който също възмути хората. От кадрите ясно се вижда как малко преди митрополит Гавраил да хвърли кръста в реката на Йордановден, Петков хвърля камък.

Стана ясно обаче, че полицаят е подал молба за напускане. Проверяват се и колегите му от Плевен, които са били помолени от Петков да проверят екипа ни и да снимат личните им карти. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари