Арестуваха българин в Сърбия, предлагал подкуп на полицай

0
Той е дал на полицай пари между документите, за да не съобщи на митницата, че има кутии с цигари в управлявания от него камион
Той е дал на полицай пари между документите, за да не съобщи на митницата, че има кутии с цигари в управлявания от него камион Снимка: БТА

Той е дал на полицай пари между документите, за да не съобщи на митницата, че има кутии с цигари в управлявания от него камион

Български гражданин е задържан за предлагане на подкуп на сръбски полицай на границата между Унгария и Сърбия, съобщиха сръбските медии, предаде БТА.

Сръбската полицията е задържала българския гражданин И. Г. (56 г.) поради наличие на основания за съмнение, че е извършил престъплението подкуп, съобщиха днес от сръбското МВР.

Подозира се, че снощи на граничния пункт Джердап по време на контрол, той е дал на полицай пари между документите, за да не съобщи на митницата, че има кутии с цигари в управлявания от него камион.

Както беше посочено, арестът е извършен от членове на Отдела за борба с корупцията на Дирекцията на криминалната полиция в сътрудничество със специалния Отдел за борба с корупцията на Висшата прокуратура в Ниш и Дирекцията на граничната полиция, се допълва в съобщението, предаде Танюг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари