Арестуваха българин, опитал да изнасили жена в Гърция

0
24-годишната германска туристка смело се е преборила с нападателя си
24-годишната германска туристка смело се е преборила с нападателя си

24-годишната германска туристка смело се е преборила с нападателя си

При ужасяващ инцидент в четвъртък следобед 24-годишна германска туристка в Каламата смело се пребори с опит за изнасилване от 35-годишен българин на улица "Артемисос", съобщава гръцкият държавен телевизионен канал ЕРТ.

Травматизиращото изпитание шокира общността и предизвика призив за повишена бдителност и мерки за безопасност. Благодарение на смелата съпротива на жертвата и бързата реакция на местната полиция, извършителят беше бързо открит и задържан, съобщава BNN News, предаде агенция "Фокус".

Според жалбата на жертвата 35-годишният мъж я е преследвал, преди да се приближи до нея в онази фатална вечер. Без предупреждение той я подложил на физическо нападение, като първоначално я удрял по задните части, а след това ескалирал до опит да я съблече, за да я изнасили. Със забележителна сила и решителност жената смело отвърнала на удара и успяла да се спаси, като е избягала от местопроизшествието.

Осъзнавайки спешността на ситуацията, жената не губи време и незабавно съобщава за инцидента на местната полиция. Властите бързо започват задълбочено разследване, използвайки всички ресурси за задържане на нападателя. С похвална проява на ефективност, полицията успешно установи и арестува 35-годишния заподозрян българин, когото жертвата разпозна като нападателя.

Предполагаемият извършител ще понесе съдебните последици от действията си, тъй като ще бъде изправен пред прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ...
    Българин или български гражданин?
  • 10
    1
    Ггггггх
    Да му теглят такъв бой,че да не припарва да жена!!!!!Изверг!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари