Арена на Титаните идва в Русе с кауза

4

Малки и големи ще премерят сили в подкрепа на фондация "Александър Русев"

Арената на Титаните идват в Русе на 13 и 14 април – градът на първите неща и гадът, който се обедини около мечтата на едни велики хора с големи сърца.

"Ние просто няма как да не бъдем докоснати от историята на Илиян Русев – Скури и неговият син Сашко, който остава завинаги на 24 години.
Голяма чест е да подпомогнем Фондация „Александър Русев“ и в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения. И ще помогнем така, както ние си знаем – с много и разнообразни игри, с подаряване на емоции и, разбира се, голяма доза адреналин!", съобщават Титаните.

В Зала Арена Русе малки и големи ще премерят сили, но преди всичко ще се състезават с кауза.

Отборите този път ще бъдат от възрастен + дете. Общо 28 отбора. Организаторите търсят 14 жени и 14 мъже, всеки от които ще бъде с по едно дете на възраст между 13 и 16 години – без значение от пола на детето. Ще се играе “battle”, тоест трасетата ще бъдат така подредени, за да може всяка двойка да се състезава с друга двойка играчи – за по-голямо зрелище и за повече емоции по време на игрите. В събота, на 13 април, може да очаквате 4-5 игри на терен, а в неделя, на 14 април, ще бъдат изиграни още 2 битки “battle”, а след тях и полуфиналните и финални битки.

"Вече бяха проведени 2 събития на Арена на Титаните и сме сигурни, че е ясно колко интересни елементи от всяка игра ще бъдат представени на играчите и на публиката. Тествани ще бъдат силата, издържливостта, балансът и волята на всеки, записал се при нас.
Предстоят изненади по време на цялото събитие, за които може да следите на нашата страница. Ще подскажем, че ще имаме специални гости от ТОП готвачи на България, които ще се погрижат да няма гладни играчи и хора от публиката. Очакват ни интересна програма, игри за всички присъстващи и подкрепили каузата на Фондация „Александър Русев“, томбола с много награди и още…
Сцената на зала Арена Русе ще бъде и за други специални гости, където ще можем да видим огнено шоу, модерни танци и други млади таланти на града ни
", пишат в социалната мрежа организаторите.

Напомняме, че Фондация „Александър Русев“ подкрепя стотици деца със специални потребности, а ангелът Илиян Русев – Скури сбъдва мечтата на своя покоен син и следва неговите стъпки в Русе да има специално място, на което всеки в нужда да получи подкрепа и подходяща рехабилитация спрямо своето състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари