Арабин тормози деца на метри от резиденция "Бояна"

0

Столичният квартал "Бояна" пропищя от похотлив арабин, който закача момиченца и жени, разкриха жители на квартала, пише БЛИЦ.

Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас.

За инцидента разказва във Фейсбук и жител на квартала, който е успял да направи снимки на арабина. 

Заедно с приятелка детето отива в местна закусвалня на ул. "Беловодски път" в квартала. Именно там работел сексуалният маниак.

"Този гнусен арабин днес по обяд гонеше две 13 годишни момичета в кв. Бояна. Искал да им се "извини, че се държал грубо" преди това в баничарницата до "Каза Бояна". Късметлия е, че полицаите го хванаха първи. Мършите искат война и ще я имат", пише мъжът във Фейсбук. 

Щом видял момиченцата, арабинът започнал да прави неприлични жестове и поискал телефона на едното от децата. Уплашени, момичетата излезли от баничарницата и продължили по улицата. В този момент се обърнали и видели, че арабинът ги преследва. Крещял зад гърба им, че иска да се извини, но тонът му звучал доста плашещо. Децата хукнали да бягат и успели да се скрият в най-близкия магазин, а арабинът останал отвън. 

Когато видял, че едно от момичетата говори уплашено по телефона си, хукнал да бяга. 

Междувременно очевидци успели да извикат полиция. Ченгетата направили проверка в баничарницата, където работел мъжът. Малко по-късно той също се появил там и твърдял, че не е искал да напада никого, а просто да се... извини.

Проверка на БЛИЦ установява, че в момента чужденецът е задържан в ареста на 6-то РПУ и по случая е образувано досъдебно производство.
 
"Полицаите свършиха страхотна работа. Задействаха се много бързо и бяха наистина много внимателни. Именно благодарение на бързата им намеса се избегна кървава вендета от страна на жителите на този, иначе, спокоен квартал. Всички сме им благодарни, защото този човек е опасен и това не е първият случай, в който е притеснявал момичета или жени. Често подвиква, докато те минават покрай баничарницата и не е никак неприятно, а в последния случай става дума за деца", разказва един от очевидците на инцидента.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари