АПИ сигнализира за затруднения при купуването на винетки

0
Ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси
Ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси Снимка: АПИ

Ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси

През нощта - от 22 ч. на 19 март до 2 ч. на 20 март, ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са затруднения при купуването на е-винетки и маршрутни карти. За това предупредиха от АПИ.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона, допълниха от АПИ.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари