Апел на Иво Пазарджиев към младите хора в Русе – „останете в нашия град“

0
Трябва да се даде път на младите хора, желаещи да влязат в образователната система
Трябва да се даде път на младите хора, желаещи да влязат в образователната система

Трябва да се даде път на младите хора, желаещи да влязат в образователната система

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев участва в Годишната среща между директори на детски градини и училища в Област Русе. Срещата е организирана от Регионалното управление по образованието в града и на нея присъства заместник-кметът по Хуманитарни дейности Енчо Енчев.

Началникът на РУО даде разяснения по важни за старта на учебната година въпроси, бяха представени и новите временно изпълняващи длъжността директор на седем училища областта.

Точно по тази линия Пазарджиев насочи вниманието към вече пенсионираните преподаватели. Според него трябва да се даде път на младите хора, желаещи да влязат в образователната система. Интересът към учителската професия е все по-висок, а и Русенският университет предлага готови кадри.

Председателят на местния парламент заяви готовността си да проведе разговори с председателя на комисията по образование към Общинския съвет, както и със заместник-кмета Енчо Енчев, с които да изготвят стратегия за „подмладяване на персонала“ в русенските училища.

Чрез всички присъстващи директори, Пазарджиев отправи покана към учениците, които имат желание да се запознаят отблизо с дейността на Общинския съвет и на Общината. Вратите на неговия кабинет винаги са отворени за млади хора, а апелът остава същия – именно подрастващите да останат в Русе, да получат необходимите образование и възможност за реализация, за да бъде съживен градът на първите неща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Гост
    Когато нямаш стръв и чакаш да клъвне на гол бастун.
  • -3
    6
    Бихме останали само
    , ако вие от ВМРО или ВЪЗРАЖДАНЕ управлявате нашия град !
  • 14
    5
    Па па
    Ивчо ако не са мама и тати да ти бутат парички от фирмата, и да те лансират политическо развитие в кавички, с тя багаж дето го носиш в главата щеше да работиш в някоя фурна като шофьор, ама и от там щяха да те изгонят като разберат колко пиеш мамин такъв хахаха Подготви се за края на твоята политическа кариера догодина хахаха
  • 19
    4
    ...
    Дайте им път в общината, в РЗИ, в РИОСВ, да влязат млади и независими природозащитници по горските стопанства. Млади да влязат и в управлението на детските градини. А сега навсякъде са дърти мазни, оядени съсли, окопани в управлението на тези важни институции. Млади, независими и надпартийни, избрани с конкурси чисто по заслуги, знания и умения.
  • 21
    3
    Пекар на баници
    И ти, който си ортак с комунистите, съсипващи Русе, призоваваш младите хора да останат в града?! Нещо си се объркал и преиграваш. Хората те видяха какво правиш и с кого го правиш, така че не се напъвай, никой не ти вярва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари