Апаши отмъкнаха чанта със златни накити от кола в квартал "Чародейка"

1
Щетата от извършеното престъпление е заявена за около 1000 лева
Щетата от извършеното престъпление е заявена за около 1000 лева

Щетата от извършеното престъпление е заявена за около 1000 лева

Два сигнала за посегателства от автомобили са регистрирани във Второ РУ. Според едното заявление от незаключен товарен автомобил с марка „Фолксваген“ е открадната мъжка чантичка с телефон, ключове и др. вещи, докато превозното средство е било паркирано за кратко до заведение в квартал „Родина" в Русе.

В другия случай от автомобил, паркиран до блок в квартал „Чародейка“ в Русе е открадната чанта, оставена без надзор в отворен багажник на колата, като в нея е имало златни накити, чифт безжични слушалки и връзка с ключове. Щетата от извършеното престъпление е заявена за около 1000 лева. По двата случая са образувани преписки по описа на Второ РУ и по проверките работят служители от районното управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Sy
    Нека развържат ръцете на тактическото звено към МВР в Русе, щом нямат респект към редовите полицаи. Само да се изсипят два буса с качулки и един съвсем премерен и непринуден разговор ще свърши работа. Много са си повярвали ман$алите. Но тя причината е и в тези, които ги търпят.
  • 11
    1
    Иванова
    Пред 302 блок в Чародейка - север редовно може да бъде забелязана една групичка, често наброяваща и над 20 души тотално деградирали млади мъже. Викана е и полиция доста пъти, но те респект към органите на реда нямат. Част от тях многократно са осъждани и пребивавали в затвора. Миризмата на трева, употребата на алкохол пред магазина, силната музика , караниците помежду им са нещо нормално. До междуличностни разправии с тях ли трябва да се стига или полицията да си влезе в ролята?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари