Апартаментчици за съдебна реформа

1
Корупцията щели да борят, видиш ли! Точно те!
Корупцията щели да борят, видиш ли! Точно те!

Признавам, че предизборната кампания ме оставя почти без думи. Простотиите и иначе са най-високо световно ниво, но наближаването на изборите предизвиква цялата гнила и крадлива сган да плещи глупости публично без всякаква санкция.

Партията на апартаментчиците с асансьори и лично един, за когото се говори, че пере пари на Доган, щели да правят съдебна реформа. Точно те! Тези, които не намират нищо нередно на държавна заплата да спестиш за около 6-7 апартамента, да въртиш сделки с влияние, да купуваш на безценица атрактивни имоти, щели да реформират правосъдието. Както се казва, дано не доживея подобен абсурд.

Корупцията щели да борят, видиш ли!!! Може би и съдиите, които отговарят за управляващите, трябва да имат апартаменти с асансьори!? Нещо като: когато се съдят политици, оневиняващо обстоятелството е дарението на апартамент с асансьор на съдебния състав. Или: Не е корупция да си пиеш уискито със съдията, който те съди и да му платиш вилата в Гърция. Поне, съдейки от действията им, така си го представям.

И е крайно време да си отворим очите и разума. Че крадци не могат да се борят с корупцията. Престъпници не могат да изградят правова държава. Непочтени не могат да бъдат управляващи. Мафия не може да бъде правова държава!

Закривай!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари