Антон Кутев: Служебното правителство по никакъв начин не зависи от президента

0
В конституционна криза сме, твърди политикът
В конституционна криза сме, твърди политикът Снимка: БГНЕС

В конституционна криза сме, твърди политикът

Това е първото служебно правителство, което по никакъв начин не зависи от президента и не представлява президентската институция“, коментира бившият говорител на служебното правителство "Донев" Антон Кутев.

По думите му отговорността на президента е била умишлено ограничена и въпросът е защо това беше направено.

Моят отговор е, че последните служебни правителства бяха най-успешните през последните 20 години по рейтинг и одобрение на хората. Това трябваше да бъде спряно от тези, които управляваха държавата доскоро. Те не искаха да има конкуренция във вид на нещо смислено“, заяви Кутев по bTV НОВИНИТЕ.

Ние сме в конституционна криза, защото тези промени продължават да стоят в Конституционния съд. Вероятността да бъдат отменени не е никак малка. Накрая резултатът от всичко това е, че единствените възможности за добро управление бяха съсипани от същите тези, които за последните девет месеца ни показаха висши образци на най-пошлото управление, което може да имаме“, смята Антон Кутев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Читател
    Работата на кабинета "Главчев",по никакъв начин не зависи от президента Р.Радев,но по всякакъв начин зависи от Б.Б. и Д.П. Цялата машина на двамата господа е включена,всячески ПП да отстъпи второто място в подреждането на партиите за 50-то НС.Един малък човек,представляващ малка партия в нс, злопаметен индивид,само когато спи,не злослови против К.Петков.Дано българските избиратели,добили опит от многото избори у нас,правилно да разделят сламата от зърното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари